med hjälp utav smslån

Vi hjälper dig låna till bästa pris.

easycredit
Adress:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Box 1045 - 164 21 Kista
08-212 212
N / A
info@easycredit.se

LÅNA PENGAR HOS EASYCREDIT

Easycredit erbjuder mindre smslån till privatpersoner. Dessa låna får du genom att ansöka online via Easycredit eller direkt via mobilen. I dagsläget har du möjlighet att låna upp till 3000 kr i 30 dagar. Easycredit har bra kundservice med långa öppettider och lägger fokus på kundens säkerhet – din säkerhet. Är du i behov av att låna pengar så finns allt du behöver hos Easycredit.

Easycredit.se jobbar ständigt med att utvärdera kundens behov och möjligheter till utveckling av deras tjänster. Därför välkomnar de synpunkter som kan hjälpa dem att bli en bättre kreditgivare. Ta gärna kontakt med dem om du har frågor kring deras produkter eller idéer om framtida tjänster.


I samband med att räntan för mobillån blivit avdragsgiltig får du som låntagare ett billigare lån i slutändan. Se till att ta mobillån bara om du måste. Gör det när det inte finns någon annan utväg.


tableheader
Bank Lånebelopp Kostnad Ansökningsavgift Lånets längd
Easycredit
1,000 kr
2,000 kr
3,000 kr
295 kr
435 kr
545 kr
25 kr
25 kr
25 kr
30 dagar

Ansök här

Fråga: Hur ansöker jag om Easycredit Mikrolån?

Svar: Besök easycredit för vidare instruktioner för låneansökan via nätet.

Fråga: Varför får jag inte låna så mycket som jag själv vill hos Easycredit?

Svar: Hos Easycredit är det viktigt att alla kunder lånar efter sina ekonomiska förutsättningar för att inte hamna i en situation där man inte kan betala tillbaka lånet i tid. Detta är en del av deras kreditprövning. För att låna 2000 kr ska du ha en årsinkomst om minst 50 000 kr. För att låna 3000 kr ska du ha en årsinkomst om minst 100 000 kr. För lån på 1000 kr finns inga inkomstkrav.


Hjälp andra lånetagare genom att berätta om din personliga erfarenhet med Easycredit.