med hjälp utav smslån

Vi hjälper dig låna till bästa pris.

expresskredit
Adress:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Expresskredit Norden AB BOX 1306 - 751 43 Uppsala
0900-1002200
N / A
kundtjanst@expresskredit.se

LÅNA PENGAR HOS EXPRESSKREDIT

Expresskredit hjälper dig att ta temporära snabblån för en mindre avgift. Via Expresskredit får du möjlighet att låna pengar upp till 3000 kronor. Du får besked direkt om ansökan blev godkänd eller inte. Expresskredit erbjuder tjänster till privatpersoner i behov av lite extra klirr i kassan.

Expresskredit.se drivs av Expresskredit Norden AB och är ett helsvenskt aktiebolag som har som affärsidé att erbjuda privatpersoner ett sätt att låna pengar enkelt och snabbt. Expresskredit erbjuder en säker och stabil tjänst. De driver en fullständigt professionell och seriös verksamhet och de tar klart avstånd från oseriösa aktörer som lurar kunder på marknaden. Expresskredit är registrerat hos Finansinspektionen och uppfyller alla krav för driften av låneverksamheten.

tableheader
Bank Lånebelopp Kostnad Ansökningsavgift Lånets längd
Expresskredit
1,000 kr
2,000 kr
3,000 kr
350 kr
500 kr
650 kr
20 kr
20 kr
20 kr
30 dagar

Ansök här

Fråga: Vem kan beviljas SMSlån hos Expresskredit?

Svar: För att kunna beviljas lån hos dem måste du vara myndig och ansöka från din egen mobiltelefon. Lån kan endast beviljas till låntagare som har en ordnad ekonomi och varje låntagare bedöms individuellt utefter en scoringmodell. Detta innebär att betalningsanmärkningar ej behöver vara ett hinder för att få lån, givet att kundens ekonomi i övrigt är god. Långivaren förbehåller sig rätten att avslå en låneansökan utan att till lånesökanden behöva ange orsakerna till avslag.

Fråga: Vad händer om jag inte återbetalar lånet i tid?

Svar: Om de inte mottagit betalning från dig på förfallodagen skickar de en betalningspåminnelse till din folkbokföringsadress. En förseningsavgift på 125kr samt en lagstadgad påminnelseavgift på 50kr utgår. Har de fortfarande inte mottagit återbetalningen från dig skickas ärendet vidare till Inkasso och efter det till Kronofogdemyndigheten för indrivning.Hjälp andra lånetagare genom att berätta om din personliga erfarenhet med Expresskredit.