med hjälp utav smslån

Vi hjälper dig låna till bästa pris.

folkia
Adress:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Folkia AB Box 4285 102 66, Stockholm
08 588 581 00
08 588 581 49
info@folkia.se

MIKROLÅN HOS FOLKIA


Folkia erbjuder mindre krediter till privatpersoner i Sverige och de övriga nordiska länderna samt Estland. Företaget startade 2006 och är störst på marknaden för mikrolån i Sverige. Folkias vill erbjuda vardagsnära finansiella tjänster till breda målgrupper med hjälp av senaste teknik till lägre kostnad än andra aktörer på marknaden samt ge service och råd som kunderna har nytta av. Förutom lånen kommer de att utveckla enkla finansiella tjänster för att underlätta vardagslivet för deras kunder.


Kunderna ger Folkia mycket bra betyg för både tjänsterna och servicen. En undersökning från första kvartalet 2009 visar att 98 procent är nöjda och de allra flesta skulle också rekommendera Folkia för den som behöver låna ett mindre belopp. Marknaden för mindre krediter utan säkerhet har vuxit snabbt under de senaste åren. Folkia är en av pionjärerna på denna marknad, som de traditionella bankerna med få undantag inte har varit intresserade av.


Mikrolån
En stor del av svenska folket är inte välkomna som låntagare hos storbankerna, speciellt inte om de vill låna ett litet belopp. Därför började Folkia erbjuda små lån. Den första produkten blev mikrolån till ett mycket lägre pris än hos bankerna och med en återbetalningstid på 30 dagar. Syftet med ett mikrolån är att överbygga en tillfällig kontantbrist för människor som annars skulle ha svårt att hitta en lösning.


Folkia utför alltid en kreditprövning innan de godkänner en låneansökan, även när det gäller deras minsta lån på 1 000 kronor. Hos Folkia får man just nu rabatt när man lånar 1000 kr eller 2000 kr. Detta gäller endast till dig som är ny kund hos Folkia.

Lånadirekt kommentar: Folkia är bland de mest populära långivare av mikrolån i landet och har över en längre period kunnat erbjuda god service till ett lågt pris som varit svårt att konkurrera mot, därför rekommenderas de starkt. Nu när mikrolånets ränta är avdragsgiltigt blir ditt lån ännu billigare. Det är tillåtet att dra av 30% på den ränta du betalat under ett års tid. Man får endast dra av låneräntan, ev dröjmålsränta är ej avdragsgill.

Låneexempel: Låna 5000 kr med räntekostnaden 100 kr. 30% av denna summa är avdragsgillt vilket gör att man kan dra av 30kr i deklarationen.


tableheader
Bank Lånebelopp Kostnad Ansökningsavgift Lånets längd
Folkia 1,000 kr
2,000 kr
3,000 kr
4,000 kr
5,000 kr
150 kr
200 kr
300 kr
535 kr
570 kr
0 kr
0 kr
0 kr
0 kr
0 kr
30 dagar

Ansök här


Hjälp andra lånetagare genom att berätta om din personliga erfarenhet med Folkia.