med hjälp utav smslån

Vi hjälper dig låna till bästa pris.

kundfinans
Adress:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Box 6065 - SE-141 06 Kungens Kurva
0900-100 05 30 (samtalet kostar 9kr/min)
08-551 10 744
info@kundfinans.se

SMSLÅN HOS KUNDFINANS

Kundfinans.se™ är ett av Sveriges bästa alternativ på marknaden för Sms-lån och Mobillån. Du kan snabbt och säkert låna upp till 3000kr. Inga dolda avgifter eller krångliga avtal förekommer. Ansök om ett sms-lån, Internet-lån eller E-legitimation enkelt dygnet runt året runt.


SMS-lån med Kundfinans.se™ Kundfinans.se™ har sedan år 2006 erbjudit Smslån till svenska konsumenter. Kundfinans.se™ affärsidén är att tillhandahålla små snabba krediter (SMS-lån) till konsument på kort tid utan säkerhet. Med kunden alltid i fokus har de hanterat över 100 000 kunder. Deras kunder väljer deras SMS-lån för dess snabbhet, säkerhet, pris, öppettider och dess kundvänliga kundtjänst.


Säkert SMS-lån Kundfinans.se™ erbjuder ett av Sveriges säkraste Smslån genom att de har installerat systemet SMSANTIFRAUD. Med SMS-lånansökan via krypterad kommunikation och E-legitimation är de säkrast på SMS-lån. Kundfinans.se™ är även ansluten till "Certifierad E-Handel" som certifierar att bolaget IPP Sweden AB som äger och driver varumärket Kundfinans.se™ klarar regler som är fastställda och bestämda av rådet för E-handelscertifiering.


Deras priser på SMS-lån Kundfinans.se™ är alltid tydlig med att visa den effektiva räntan på alla Smslån. Deras prissättning är fast och de har inga dolda avgifter. Alla sms-lån består av ett kapitalbelopp, en handläggningsavgift, en ränta och en avi avgift. Smslån är ett dyrt låne alternativ men en tydlig låneprodukt jämfört med bankernas.


Sekretess hos Kundfinans Att kunder ska kunna lita på att låneföretaget behandlar all information under sekretess är mycket viktigt, därför får ingen utomstående någon som helst information om ditt SMS-lån. D.v.s. inga kreditupplysningsföretag, banker eller andra myndigheter. (Ingen blanco låneregistrering hos UC sker för lånen)


tableheader
Bank Lånebelopp Kostnad Ansökningsavgift Lånets längd
Kundfinans 1,000 kr
2,000 kr
3,000 kr
4,000 kr
300 kr
400 kr
600 kr
1000 kr
0 kr
0 kr
0 kr
0 kr
30 dagar

Ansök här


Hjälp andra lånetagare genom att berätta om din personliga erfarenhet med Kundfinans.