med hjälp utav smslån

Vi hjälper dig låna till bästa pris.

smskontanter
Adress:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Mailbox 1570 | SE - 41141 Göteborg
0900 - 100 99 10 (kostnad 9,90 kr / minut)
031 - 704 22 67
info@smskontanter.se

MOBILLÅN HOS SMSKONTANTER

SMSkontanter är ett nytänkande företag som erbjuder kunderna snabba och enkla finansiella tjänster online. De är ett tryggt och modernt komplement till de traditionella utlåningsföretagen och deras fasta avgifter och återbetalningstid ger dig som kund en enkel och tydlig bild av totalkostnaden säkert, snabbt och anonymt. Vid en låneansökan registreras dessutom inget hos UC.


SMSkontanter erbjuder korta mobillån på mindre belopp. Deras lån beviljas endast myndiga svenska medborgare och de gör en individuell bedömning av ärendet, Kreditgivaren kontrollerar låntagarens kredituppgifter samt låntagarens personuppgifter. Kreditgivaren gör även andra nödvändiga kontroller, varefter lånebeslutet meddelas direkt på skärmen inom ett par sekunder.


Vilka behöver mobillån?: Förhoppningsvis ska ingen behöva ta ett mobillån men om man verkligen ligger risigt till så kan det vara en bra idé att ta ett lån för att få lite andrum.


1000 kr - 2500 kr mobillån utan säkerheter eller borgensmän. mobillån kan sökas av vem som helst som är minst 21 år, kreditvärdig och har skött sina penningaffärer klanderfritt. Ansökan kan göras antingen med ett textmeddelande (SMS) eller via Internet.


Lånadirekt Kommentar: SMSkontanter är ett välkänt namn inom mobillån i Norden. Företaget verkar i det stora väldigt seriösa med nöjda kunder. I samband med att mobillånets ränta numera är avdragsgiltigt till en viss summa blir det ännu billigare att ta mobillån.tableheader
Bank Lånebelopp Kostnad Ansökningsavgift Lånets längd
Smskontanter 1,000 kr
2,000 kr
3,000 kr
239 kr
390 kr
560 kr
25 kr
25 kr
25 kr
30 dagar

Ansök här


Hjälp andra lånetagare genom att berätta om din personliga erfarenhet med SMSkontanter