med hjälp utav smslån

Vi hjälper dig låna till bästa pris.

smspengar
Adress:
Telefon:
Fax:
E-mail:
SMSPengar Norden AB Box 1306 - 751 43 UPPSALA
0900-1001100
N / A
support@smspengar.se

LÅNA PENGAR HOS SMSPENGAR

SMSpengar erbjuder nyblivna kunder möjligheten att låna 1000 eller 2000kr. För återkommande kunder finns även möjlighet att låna upp till 4000kr. Hos SMSpengar får du alltid snabba besked och hjälp med ditt ärende.

Låna pengar med SMSlån eller mobillån som det även kallas har blivit en väldigt populär tjänst i Sverige. Om du vill du låna pengar enkelt och snabbt så finns så många tjänster. En av tjänsterna är SMSpengar som erbjuder marknadens enklaste, bekvämaste och snabbaste SMSlånetjänst.

SMSpengar erbjuder en säker och snabb tjänst, dessutom är de registrerade hos Finansinspektionen. SMSpengar är ett helsvenskt aktiebolag som har som affärsidè att erbjuda privatpersoner enkla och snabba lån via SMS eller webben.

tableheader
Bank Lånebelopp Kostnad Ansökningsavgift Lånets längd
SMSpengar
1,000 kr
2,000 kr
3,000 kr
4,000 kr
280 kr
430 kr
580 kr
830 kr
20 kr
20 kr
20 kr
20 kr
30 dagar

Ansök här

Fråga: Hur vet jag om jag har blivit beviljad lån eller inte?

Svar: Kort efter att du har skickat in din låneansökan får du ett svars-SMS från de som informerar dig om huruvida du har blivivt beviljad lån eller inte. I samma SMS ges dessutom instruktioner på hur du ska gå tillväga för att bekräfta ditt lån.

Fråga: Kan jag få smslån hos SMSpengar trots att jag har betalningsanmärkningar??

Svar: Nej. Vid SMSpengars kreditbedömning tar de hänsyn till många olika faktorer, även betalningsanmärkningar. Om dina skulder som genererat betalningsanmärkningar är betalda och dina betalningsanmärkningar har försvunnit ifrån kronofogden kan du beviljas smslån hos dem.


Kampanj: SMSPENGAR lånar just nu ut 1000kr gratis till alla nya kunder! Hos SMSPengar är det enkelt att ansöka om snabblån och ditt besked kommer direkt.Hjälp andra lånetagare genom att berätta om din personliga erfarenhet med SMSpengar.